I morges gik det op for mig, at sommeren er på retur. Solen stod så lavt på himlen og var så stærk, da jeg løb op mod skoven, at jeg så sorte prikker for mine øjne. Orange som den hotteste ildebrand man kan forestille sig.

Markerne er høstede men endnu ikke harvede alle steder og blommer og kirsebær ligget smattede på kørebanen. Men vejret tegner fint og jeg er i feriestemning, der er kun et par dage tilbage, så går turen ned til Nyer, hvor sommeren stadig er på sit højeste, og hvor franskmændene kun lige er begyndt at vende tilbage efter ferien.  

Gad vide hvordan det hele ser ud nu, efter at have stået tomt i 4 måneder –

Jeg glæder mig til at møde gamle Pepe, gendarmen og alle de andre, som jeg plejer at møde på min morgen løbetur. Og selvfølgelig glæder jeg mig også til at mødes med Nicole og Patric, der har inviteret til grillaften og til at finde ud af, hvad der er sket med Edwige og Jean Marc – jeg har ikke kunnet få kontakt til dem, men Edwige’s hjemmeside fungerer, der er mystisk, men som altid er der vel en logisk forklaring.

Og Canigou, jeg tør næsten ikke sige det, men denne gang skal vi op på toppen af det knap 2800 m. høje pragtbjerg. Vi har planlagt en tur tidligere, men skæbnen ville anderledes. Vi skulle have været på en 2 dages tur fra Prades siden af bjerget med Birgitte og Erik, men Birgitte havde brækket armen og jeg hånden, så vi måtte aflyse, og siden har vi bare ikke haft mulighed. Der er mange forudsætninger i spil, når man skal så højt op; det skal være godt vejr, det skal være varmt nok, og det skal være inden sneen falder – det skulle være perfekt i august/september, så vi glæder os, Henny og jeg.  Vi går op fra sydvest siden og skulle kunne gå op og ned på 8 timer, efter guidens udsagn – det vil vise sig.

Om lidt når jeg er færdig på jobbet, skal jeg møde to fantastiske piger, Hannah og Birgitte, som jeg ikke har set i et par måneder. Jeg har planlagt en tur ned gennem Istedgade. Der er kommet flere nye små butikker, som lige skal tjekkes inden vi spiser på Al-divan på Vesterbrogade (jeg håber, de har lyst til pakistansk mad) ellers bliver det Porn-Sak på Halmtorvet. Det bliver sjovt at høre om deres ferieoplevelser, de har været vidt omkring denne sommer, krydstogter, Paris, Grækenland og Ods Herred.

Advertisements