jeg gentager succesen fra august sidste år og inviterer til vandretur – gå ikke glip af denne tur, der er kun få pladser tilbage og sidste frist for tilmelding den 1/2-12.

Pic du Canigou i de franske Pyrenæer d. 7-14/4

Hver dag viser vi dig den berømte bjergtop, pic du Canigou, fra en ny vinkel. I april er Canigou’s top stadig dækket af sne og rejser sig op over de små byer og de blomstrende abrikos- og ferskentræer i Conflent i de franske Pyrenæer. Et fantastisk syn, som ingen får nok af at betragte. Vi besøger også et par interessante klostre på pilgrimsruten til St. Jacque de Compostella. Du kommer til at gå ad små smalle bjergstier, og der er steder, hvor du skal klatre over klipper og sten. Vi tilpasser tempoet, så alle kan være med, men du skal ikke lide af højdeskræk, og du skal være i god fysisk form, dvs. kunne tage et par trapper, gå en 20 km DVL tur i et raskt tempo og være forberedt på at du bliver forpustet, hvis du ikke er vant til at gå i bjerge. Vi har base i Nyer, en lille landsby i 721 m højde, der ligger i et naturreservat i Pyrenées Orientales. Vi er fælles om madlavningen, der selvfølgelig er inspireret af fransk livsstil og lokale råvarer. Vi bor i 2 ferielejligheder.

Turledere: Keld Jørgensen og Merethe Svahn Hansen (DVL) samt Edwige Petit lokal bjergguide

Pris: 7495 DKK i delt dobbeltværelse (7995 for enkeltværelse). Prisen inkluderer rejse, ophold, 7x morgenmad, 5 x frokost, 6 x middag. Drikkevarer og evt. entré for egen regning.

Tilmelding senest den 1. februar 2012 – max 10 personer til Merethe Svahn Hansen på merethesvahn@googlemail.com eller på tlf. 5158 8906 efter kl. 18.

Image

Advertisements