Har du lyst til at vandre i bjergbønders og pilgrimmes fodspor og hver dag opleve nye storslåede scenarier, spændende flora og fauna samt katalansk kultur, så tag med til Pyrenæerne i uge 40, 2013. Vi besøger afsides og karakteristiske bjerglandsbyer, tinder og højsletter, borge og ruiner, og vi sørger samtidig for at få sjælen med og nyde det tidlige efterår. Vi vandrer af smalle bjergstier, og der er steder, hvor du må tage fra med hænderne for at komme over klipper og sten. Vi tilpasser tempoet, således at alle kan være med, men du skal ikke lide af højdeskræk, og du skal være i fysisk god form, dvs. kunne tage turen op til mindst 3. sal og gå en 20 km DVL tur i et raskt tempo – alle bliver forpustet af at gå i bjerge, sådan er det bare, det skal ikke holde dig tilbage. Vi har base i Nyer, en lille landsby i 721 m højde, der ligger i et naturreservat i Pyrenées Orientales. Nyer er bl.a. kendt for sine mange sommerfugle og flagermus. Vi bor i lejligheder i kampestenshuse lige ved kirken og er fælles om madlavningen, men får lokale varer og opskrifter leveret.

Tilmelding senest 1. maj 2013 – max. 10 deltagere. Din tilmelding er først gældende, når du har betalt depositum på 5000 kr.

Prisen er 7495 kr. i delt dobbeltværelse (7995 for enkeltværelse). Prisen inkluderer rejse, ophold, 7x morgenmad, 6x frokost, 5x middag.

Drikkevarer, lommepenge og evt. entré for egen regning.

Flere oplysninger hos Merethe 

Advertisements