lotte yogi2

pyrenæerne

Merethe
jeg har sammen med Lotte Trinhammer arrangeret en fantastisk tur til Pyrenæerne uge 19, 2014 – 
Tag en pause fra det sædvanlige og oplev autentisk liv i Pyrenæerne. Vi tilbyder dig mulighed for at udvide din yogapraksis, fordybe dig i naturen, styrke din krop med bjergvandring og forkæle dig selv med økologisk catalansk mad

Vi skal bo på Mas de Trape, der tidligere var en korn/vandmølle. I dag er det et øko B&B / Éco gîte, nænsomt restaureret efter bæredygtige og økologiske principper og beliggende i den regionale nationalpark, Pyrénées Catalanes, nær ved Ayguatebia.

Du kommer tæt på naturen og dig selv med vandreturene, hvor du ikke kan undgå at se kongeørne, gribbe og svaler, rådyr, bjerggeder og måske et murmeldyr og får lejlighed til at fordybe dig i yoga og meget mere.

Dagene vi bestå af meditation, yoga, vandring og socialt samvær. Som eksempel:

kl. 7:30 med te og let morgenmad

kl. 8:00 yoga enten på Mas de Trape eller på et naturskønt sted

kl. 10:00 vandretur med picnic og tid til meditation og måske et par yogastillinger

kl. 16-17 afspænding

kl. 19:30 aperitif efterfulgt af middag

Der vil være et par længere ture, hvor oplevelserne er anderledes. For eksempel vil vi en af dagene vandre til Bains St.Thomas, udendørs termisk bad som optakt til livgivende yoga.

Lotte Trinhammer er uddannet Yogalærer og har undervist i Yoga, Meditation og Mindfulness siden 2007. Når vejret bliver lunt og solen titter frem plejer hun at trække sine Yogaelever på græs! Så kan de stå i en solstråle og trække vejret med vinden. Du vil hele året kunne finde Lotte i skoven eller ved stranden – Yoga i sneen er ifølge hende skøøøønt!

Hendes undervisning er præget af humor og stor entusiasme – Yoga skal være sjovt og rart, give plads til blødhed i kroppen, smil på læben og stilhed i sindet.

”For mig føles Yoga og Meditation naturligt og sundt og får mig til at føle mig som en del af noget større. Jeg bliver nærværende og opmærksom på at bruge min energi på det, der er vigtigt. Jeg er både ydmyg og taknemmelig over at have mulighed for at undervise i Yoga. At sende andre mennesker kærligt af sted på rejsen mod dem selv – det giver mig en stor glæde”.

Merethe Svahn Hansen er passioneret vandrer og urtespecialist med en mission om at udbrede kendskabet til spiselige urter og ikke mindst naturens gavnlige indflydelse på krop og sjæl. Og så er hun frankofil med en speciel forkærlighed for de sydøstlige franske Pyrenæer, hvor hun har ledet adskillige vandreture for Dansk Vandrelaug. Når Merethe går i gang med at fortælle om lokal historie, kultur, natur og traditioner, er hun ikke til at stoppe. For et par år siden begyndte Merethe at eksperimentere med bjergvandring som meditationsform og dyrkede ”mindfull walking”, længe inden det blev almindeligt kendt. Siden har Merethe guidet meditation og mindfulness og afholdt flere workshops med Lotte, hvor yoga, meditation og mindfull walking kombineres.

Edwige Petit og Jean Marc er tidligere økologiske landmænd med speciale i får og geder. Edwige har vundet adskillige guldmedaljer for hendes gede- og fåreoste. For snart 10 år siden besluttede de at sadle om og flytte til Pyrenæerne og realisere drømmen om et refugium for krop og sjæl hvor menneske kunne opleve naturen på tætteste hold. Edwige genoptog hendes tidligere beskæftigelse som certificeret bjergguide med en særlig interesse for den lokale flora og har sideløbende sammen med Jean Marc nænsomt restaureret den nedlagte mølle, Mas de Trape, der i dag er Eco Gîte – øko-herberg og vores ”hjem” for denne uge. Bæredygtighed er et fælles fokusområde. Se billeder på http://gitelemasdetrape.com

Et ophold på Mas de Trape er ensbetydende med nærkontakt med naturen. Beliggende i nationalparken ”Parc Regional des Pyrénées Catalanes” i bunden af dalen under Ayguatebia og med floden i baghaven er der rig mulighed for at opleve det lokale dyreliv allerede lige uden for døren. Den store urtehave leverer meget af den mad, der serveres og resten leveres af lokale handlende. Maden er inspireret af den lokale katalanske madkultur, dog med fokus på ” det sunde og det grønne”.

Det praktiske: Prisen er 6995,- ved 8-10 tilmeldte (7495,- fra 6-8 personer) fra Barcelona lufthavn. Fuld økologisk lokal forplejning inklusiv drikkevarer (te/kaffe/vin/vand/saft), men ved specielle ønsker, kan der være en ekstra udgift. Indkvartering foregår i delt dobbeltværelse eller alkove. Alle værelser deler bade- og toiletfaciliteter.Vi har planlagt godt vejr (vandre- og udendørsvejr). Hvis det ikke holder, kan der komme udgift til transport/entré.

Tilmelding & Betaling: Du skal selv booke din flybillet til Barcelona, men vi henter jer søndag den 4. maj kl. 12 i lufthavnen terminal 2. Turen gennemføres når der er min. 6 deltagere og max.10, VENT med at bestille flybillet til du har fået bekræftelse fra os.

Du tilmelder dig turen ved at sende besked til infomerethe@gmail.com samt indbetale kr. 3.000 på konto : 4424-11149723. Skriv navn samt YogaVandreferie. Restbeløbet forfalder 4. april 2014.

Tilmelding er bindende, og indbetalte beløb refunderes ikke. Du er dog velkommen til at give din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. Husk afbestillingsforsikring!

Hurtig tilmelding anbefales, da der er begrænset antal senge – senest 14. februar 2014 (men forhåbentlig før!) beslutter vi om turen kan gennemføres.

Lidt mere: Hjemmesiden er fransk, men man kan danne sig et indtryk af værelser/omgivelser: http://www.gitelemasdetrape.com under gîtes og les Garrotxes som området kaldes.

Rejsen: Vi kører fra Barcelona lufthavn senest kl. 12, med retning mod grænsen og kører videre  til Mas de Trape i Conflent, Pyrénées Orientales. Ankomst ca. 15:00, hvis der ikke er forsinkelser.

Det passer med Norwegians fly, der afgår søndag morgen kl. 7 fra Københavns Lufthavn – men hvis man har lyst, er der rig mulighed for at se på Barcelona på egen hånd før eller efter yoga/vandreturen. Så møder man bare op i lufthavnen til aftalt tid.

Vi tager retur lørdag den 10. maj, afgang ca. 14 og ankomst i Barcelona 17:30-tiden. Det passer med Norwegians afgang kl. 20:55 mod København. Alternativt har SAS også fly, der matcher tidspunkterne.  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Lotte træffes bedst om dagen på tlf.nr.: 5042 0488 / info@bahalanayoga.dk eller Merethe bedst om aftenen på tlf.nr.: 5158 8906/ infomerethe@gmail.com.

Kærlig hilsen

Lotte & Merethe

Advertisements