Forestil dig en søndag morgen. Kl. er 8:00, og du er på vej til Køge for at møde mig og andre, der har tilmeldt sig denne søndags vandretur fra kl. 8:30 til 10:30. Du kigger ud af vinduet. Det er tørvejr, men det blæser. Du tjekker lige op, om du har fået det hele med. Ekstra trøje/halstørklæde/noget til ørerne? Du skal være ude i et par timer uanset vejret. Vand? Siddeunderlag?

Ved havnen i Køge mødes du med os andre på P-pladsen og vi går en rask tur rundt langs vandet, hvor vi stopper op og nyder udsigten over Køge Bugt, inden vi går ind i gennem Strandskoven. Undervejs vil vi koncentrere os om at få puls og åndedræt til at spille sammen, så du kan slippe tankerne fri. Vi vil gå både i stilhed og øve nærvær, men også i samtale, hvor vi både aktivt lytter, fortæller og samtaler.

I Strandskoven er vi varmet op både mentalt og fysisk, og nået frem til det perfekte sted at slå os ned. Fik du ikke sjælen med dig hjemmefra, så er det på tide at få fat i den nu, hvor vi skal meditere. Selve meditationen varer 25 minutter, eller hvis det er koldt 2 gange 10-15 minutter, så retter jeg programmet til. Når vi er færdige med at meditere, følges vi tilbage til P-pladsen på havnen.

Kan du forestille dig det? Kl. er nu 10:30. Din krop er varm, dit sind er fyldt af fred, dine sanser er stimuleret af naturens dufte og du har haft lejlighed til at fordybe dig og finde ind til din indre kerne, hvor du kan hente ny energi, overblik, overskud og indsigt. Og vigtigst af alt – din sjæl er med dig.

Du kan tage sjælen med på vandring hver den 1. søndag i måneden resten af 2012 (2/9-7/10-4/11-2/12). Du tilmelder dig på infomerethe@gmail.com efter først til mølle princippet, og der er plads til 25 personer. Det koster 100 kr. per gang eller 2 klip på kortet (5 klip for 200 kr.). Turen gennemføres uanset vejret, men tilpasses så det giver mening. Du behøver ikke nogen forudsætninger, blot vilje til at meditere, lyst til at finde mening med alt og ingenting, evne til at gå ca. 6,5 km i et raskt tempo i fornuftige sko og medbringe en måtte/taburet samt påklædning alt efter vejret.

Jeg håber at se dig

Advertisements