Vi starter klokken 19:00 (kom gerne 5 minutter før) og slutter kl. 20:00 torsdag aften.
Hver seance består af ca. 25 minutters stille betragtning efterfulgt af ca. 25 minutters guidet meditation. Det vil være forskelligt fra person til person, hvordan forløbet opleves og hvor meget energi og overskud, du får, men du vil helt sikkert opleve en skøn fred og indvendig ro efter seancen, se din situation i et klarere lys og være i tættere kontakt med din indre kerne. Der er ikke noget hokus pokus eller religion indblandet i seancerne, blot fokus på nærvær og mening med alt og ingenting.
Du kan følge med i udviklingen på min blog Merethe1.wordpress.com.
Du har brug for behageligt tøj og du skal medbringe overtøj til årstiden samt en måtte/pude, hvis du ikke skal sidde på en stol.
Der er kun plads til 8 personer ad gangen og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet på infomerethe@gmail.com. Du kan med fordel skrive dig på min mailingliste (den sendes bcc), således at du kan modtage info om træningsdatoer og eventuelle ændringer.
Jeg holder seancerne privat på Egøjevej lige syd for Køge, og vi vil være både ude og inde alt efter vejr og vind.
Du kan købe et klippekort med 5 seancer for 200 kr. eller vælge at betale 50 kr. per seance.
August 2012: I august træner og mediterer vi torsdag den 9., 16. og muligvis den 23. (den 2. er jeg i Holland og 30. august løber jeg DHL i København, så der er ikke nogen træning)
September 2012: I september træner og mediterer vi torsdag den 13., 20. og den 27. (den 6. september deltager jeg i et firmaarrangement, så der er ikke nogen træning)
Oktober 2012: I oktober træner og mediterer vi torsdag den 4., 11. og den 25. (den 18. oktober er jeg i Nyer, så der er ikke nogen træning)
November 2012: I november træner og mediterer vi torsdag den 1., 8., 15. og 29. (den 22. november er jeg i Bratislava, så der er ikke nogen træning)
December 2012 I december er der ikke nogen træning og meditation

Advertisements