Vi har glemt, hvad naturen stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er – her og nu! Eckhart Tolle

Lotte og Merethe i sne profil

Workshop: Forkæl din krop og sjæl – med vandring og Yoga

Den 6. april kl. 11-15:00 mødested Stevns Terapicenter, Gjorslevvej 20A – begrænset antal pladser.

I denne workshop bruger vi naturen til at komme tættere på os selv,
stresse af og finde den indre ro. Workshoppen ledes af Merethe, der er
naturelsker og vandrer samt Lotte, der er Yogalærer med stærkt bånd til naturen. Både Lotte og Merethe underviser i mindfulness og meditation.

Vi varmer op med mindfull walking gennem skov og strand (Bøgeskoven) ledet af Merethe. De spæde forårstegn, kroppens monotome bevægelser og fokus på aktivt nærvær leder frem mod indre ro og styrke. Vi tager oplevelserne med os indenfor, hvor Lotte guider os gennem en serie livgivende Yogastræk. Dagen byder også på meditation – inde eller ude efter naturens luner.

Vi glæder os til at se jer

Lotte & Merethe

Medbring: yogamåtte, tæppe og tøj, du kan bevæge dig i samt vand og tøj til vandreturen alt efter vejr og vind.

Til frokost serverer vi en vitaminbombe af en vegetarsuppe på forårets urter med friskbagt brød og byder på urtesaft og te.

Deltagerbetaling kr. 325,- incl. frokost.

Merethe Svahn Hansen arrangerer vandreoplevelser omkring Vallø og i Pyrenæerne med urter, lokale historier og mindfulness som gennemgående temaer.

Lotte Trinhammer (www.bahalanayoga.dk) underviser dagligt i Yoga, meditation og mindfulness. Når vejr og vind tillader det, foregår undervisningen også i naturen, parken, stranden, haven… hvorsomhelst der er frisk luft og fuglesang.

Sådan kommer du med: Send en mail til info@bahalanayoga.dk og indbetal på reg./kontonr. (Nykredit) 5479-1739570. Bemærk: Sidste frist for tilmelding 30. marts 2013.

Tilmelding er bindende og deltagergebyret refunderes kun hvis arrangementet aflyses.

 

 

Advertisements